PDA

Vis full versjon : Slik legger du inn en link



Nissemor
25-08-2010, 18:09
Slik legger du inn en link uten at hele adressen synes:

Først skriver du det du vil linke
Jeg velger: Juleglede
Og så markerer du Juleglede ved å holde ned venstre museknapp
La Juleglede være markert (blå) mens du trykker på denne: http://www.juleglede.net/forum/images/editor/createlink.gif

Da kommer en boks opp der du skriver adressen

Juleglede (http://www.juleglede.net/forum/../)

Og voila du har laget en link!


Du kan jo f.eks øve deg litt her (http://www.juleglede.net/forum/forumdisplay.php?f=37) :)

Nissemor
19-09-2011, 10:45
:ok:

echs
19-09-2011, 11:03
Supert, det har eg lurt på lenge :fnis:

Engel
28-10-2011, 21:16
Takk Nissemor!
Det tok litt tid, men nå skjønner jeg det :knegg:

Runa
08-09-2012, 09:58
Dytter litt på denne jeg.

Rosepus
08-09-2012, 10:12
Tusen takk:) Fikk det til etter litt knot:)

^KinderMaxi^
19-09-2012, 14:22
Skal den legges til som signtaur?

Rosepus
19-09-2012, 14:25
Du går in på rediger signatur ja, der du har Glade Jul:)

^KinderMaxi^
19-09-2012, 14:27
Du går in på rediger signatur ja, der du har Glade Jul:)

Okei. Da får jeg ikke hatt begge deler da?

Rosepus
19-09-2012, 14:30
Jo, kan du ikke det da, tror det er begrensninger i antall tegn, men ser jo andre som har flere ting, så sikkert bare å prøve:)

^KinderMaxi^
19-09-2012, 14:31
Jo, kan du ikke det da, tror det er begrensninger i antall tegn, men ser jo andre som har flere ting, så sikkert bare å prøve:)

Men det gikk ikke å kopiere url greiene, hvordan vet jeg hva som er nettadressen til min planlegger?

Rosepus
19-09-2012, 14:34
Nettadressen din er det som står øverst når du er på siden til planleggeren din. Øh, dette er elendig forklart... men kan jo kopiere din:) hold an

Rosepus
19-09-2012, 14:35
http://www.juleglede.net/forum/showthread.php?t=4609

Rosepus
19-09-2012, 14:36
Denne linken limer du inn i den boksen som popper opp når du trykker på "link-knappen. http://www.juleglede.net/forum/images/editor/createlink.gif

^KinderMaxi^
19-09-2012, 14:39
Det gikk ikke. Kommer opp i google chrome at siden ikke finnes.
Men tusen takk for hjelpen -)

Rosepus
19-09-2012, 14:41
Det gikk ikke. Kommer opp i google chrome at siden ikke finnes.
Men tusen takk for hjelpen -)Æsj da...jeg har explorer, mulig det er derfor det ikke virker?

^KinderMaxi^
19-09-2012, 14:44
Æsj da...jeg har explorer, mulig det er derfor det ikke virker?

Skjedde samme når jeg prøvde selv, så tror ikke det har noe å si. Jeg er ikke et datageni i det hele tatt, så sånne oppgaver som dette er vanskelig :fnis: hehe..

Rosepus
19-09-2012, 15:01
Skjedde samme når jeg prøvde selv, så tror ikke det har noe å si. Jeg er ikke et datageni i det hele tatt, så sånne oppgaver som dette er vanskelig :fnis: hehe..Sikkert noen her inn som har Chrome som kan forklare deg det:)

^KinderMaxi^
20-09-2012, 01:59
Sikkert noen her inn som har Chrome som kan forklare deg det:)

Ja får håpe det.
Er det noen?

Ma Larkin
20-09-2012, 08:38
Ja får håpe det.
Er det noen?

Jeg har chrome, og det funker her hos meg når jeg prøvde det ut..

Dersom du vil ha link til planleggeren din i signatur feltet går du på kontrollpanel - rediger signatur - så skriver du feks : Planlegger 2012 , og så markerer du teksten så den blir "blå", deretter trykker du på den jordkloda med lenke foran (lim inn lenke) og limer inn: http://www.juleglede.net/forum/showthread.php?t=4609 , så skal det fungere..

Og dersom det er plass til overs kan du skrive noe eller legge inn en smiley i tillegg :jupp:

^KinderMaxi^
20-09-2012, 11:48
Jeg har chrome, og det funker her hos meg når jeg prøvde det ut..

Dersom du vil ha link til planleggeren din i signatur feltet går du på kontrollpanel - rediger signatur - så skriver du feks : Planlegger 2012 , og så markerer du teksten så den blir "blå", deretter trykker du på den jordkloda med lenke foran (lim inn lenke) og limer inn: http://www.juleglede.net/forum/showthread.php?t=4609 , så skal det fungere..

Og dersom det er plass til overs kan du skrive noe eller legge inn en smiley i tillegg :jupp:

Jeg gjorde det akkurat sånn. Sikkert noe galt med dataen eller noe da.

Runa
20-09-2012, 12:29
Jeg vet ikke hva dere gjør feil.
Kopier den teksten dere vil linke til.Skriv Ordet dere vil at linken skal være,f.eks KinderMaxsi s Juleplanlegger.Før musa over setningen sånn den er markert..trykk på boksen lim inn lenke.Da blir det slik KinderMaxsi s Juleplanlegger (http://www.juleglede.net/forum/showthread.php?t=4609)

Det er viktig at dere fjerner http:/ som står der fra før om dere kopierer lenken og det står http:/ der fra før.

^KinderMaxi^
20-09-2012, 14:18
Jeg vet ikke hva dere gjør feil.
Kopier den teksten dere vil linke til.Skriv Ordet dere vil at linken skal være,f.eks KinderMaxsi s Juleplanlegger.Før musa over setningen sånn den er markert..trykk på boksen lim inn lenke.Da blir det slik KinderMaxsi s Juleplanlegger (http://www.juleglede.net/forum/showthread.php?t=4609)

Det er viktig at dere fjerner http:/ som står der fra før om dere kopierer lenken og det står http:/ der fra før.

Tusen takk :glad:
Skjønte ikke at jeg måtte fjerne http:// først jeg:flau:

Rosepus
20-09-2012, 21:02
Tusen takk :glad:
Skjønte ikke at jeg måtte fjerne http:// først jeg:flau:Hehe, er heller jeg som glemte å fortelle deg det da!! Tenkte ikke på at det kunne tokles slik at det skulle være med! Min feil!!

Millah
22-10-2012, 21:55
Eh, jeg er litt treig, men jeg har fått flere meldinger og skjønner nå at jeg prøver meg på noe jeg ikke har tillatelse til? Jeg prøver å lage en slags innholdsfortegnelse i det første innlegget i juleplanleggeren min, og linke til svarene der de forskjellige tingene er postet. Hvorfor får jeg ikke lov til dette? Jeg klarte det visst en gang, men ikke mer.

Håper noen kan svare meg! Kanskje jeg gjør dette på helt feil måte.. risken er stor for det.. ;)

Mvh millah

Shrek
22-10-2012, 21:58
Er det mulig å linke til et bestemt innlegg? Nå får jeg linket til en side, men blir nødt til å bla nedover til aktuelle innlegg. Hadde vært kjekt å kommet rett på innlegget. Noe jeg gjør feil, eller er det bare sånn?

Millah
22-10-2012, 22:00
Er det mulig å linke til et bestemt innlegg? Nå får jeg linket til en side, men blir nødt til å bla nedover til aktuelle innlegg. Hadde vært kjekt å kommet rett på innlegget. Noe jeg gjør feil, eller er det bare sånn?

Nå fikk jeg det faktisk til å virke! Jeg trykker på svarnummeret øverst til høyre på innlegget ( f. eks. #12), og får fram linken til dette svaret (det kommer på en side for seg selv). Men jeg trøblet av en eller annen grunn noen ganger, før jeg plutselig fikk det til.. data er rare greier! :fnis:

Shrek
22-10-2012, 22:29
Nå fikk jeg det faktisk til å virke! Jeg trykker på svarnummeret øverst til høyre på innlegget ( f. eks. #12), og får fram linken til dette svaret (det kommer på en side for seg selv). Men jeg trøblet av en eller annen grunn noen ganger, før jeg plutselig fikk det til.. data er rare greier! :fnis:

Tusen takk, millah! Jeg har brukt "skjult" linking lenge nå, men har altså ikke fått med meg det med innleggsnumrene. Så tusen takk for "undervisningen"!

Millah
23-10-2012, 16:52
Tusen takk, millah! Jeg har brukt "skjult" linking lenge nå, men har altså ikke fått med meg det med innleggsnumrene. Så tusen takk for "undervisningen"!

Det var så lite så, fant det ut selv ved "let-finn-og-trykk"-metoden! :fnis: Det er også derfor jeg forklarer det litt klønete. Innleggsnummer heter det så klart... :flau:

muzti
23-10-2012, 17:07
lært :D takk

LisaSF
26-10-2012, 16:02
Juleglede (http://www.juleglede.net)

Yei -)

Shrek
27-10-2012, 03:14
Jeg sliter litt her. Hvorfor blir link-teksten noen ganger usynlig? Dvs, den kommer til syne når jeg holder musepekeren over.

f.eks

forsiden i min planlegger (http://www.juleglede.net/forum/showthread.php?t=4380&highlight=trolljul+2012) ser slik ut når jeg åpner den. Men hvis jeg skal linke til kun det første innlegget, ser det slik ut (http://www.juleglede.net/forum/showpost.php?p=95567&postcount=1)

Noen som vet??

Upsidaysi
27-10-2012, 08:24
Dette var merkelig... skal høre med nissemor jeg :)

Nissemor
30-10-2012, 11:36
Vel, det er to ulike linker.
En som linker til en side og en som linker til en enkelt post.

Da går jeg ut i fra at innstillingene for side og post er ulike.
At linkene i en enkelt post skal ha hvit farge.

Jeg har skiftet farger på alle linker i admin panelet men kan fortsatt
ikke finne ut hvorfor det er slik... men skal se om jeg finner svaret andre steder -)