PDA

Vis full versjon : Innlegget borte når man skal inn og redigere?



Lisbeth
19-06-2017, 00:41
Hei!

Jeg skulle redigere noen av innleggene i Juleplanleggeren min,
men når jeg trykker på "rediger melding" så er alt som er skrevet i meldingsboksen fra før borte :sjokk:
Vet ikke om det kan ha noe med flytting av server(?) som var her om dagen,
men aldri vært borte i det før.


*carnita tester*

Lisbeth
19-06-2017, 00:50
Får også opp følgende beskjed når jeg går inn på "Bytt til avansert modus";
Følgende feil skjedde da denne meldingen ble sendt
* Meldingen du skrev er for kort. Vennligst forleng meldingen til minst 1 karakterer.

Også der er meldingsboksen helt blank.

Carnita
19-06-2017, 09:03
Jeg testet å redigere ditt første innlegg nå og det fungerte. Det er veldig mulig det har vært noe som har hengt igjen etter serverbyttet.

Kan du prøve igjen og se om det fortsatt skjer?

Lisbeth
19-06-2017, 17:46
Det skjer fortsatt.
Jeg tok screenshoots av åssen det ser ut hos meg.
Kan det ha noe med nettleseren å gjøre?
Bruker Mozilla til vanlig, forsøkte i Explorer og, var samme der.

http://bloggfiler.no/lisbethinwonderland.blogg.no/images/rediger_melding-706488-8-1497887179347.jpg

http://bloggfiler.no/lisbethinwonderland.blogg.no/images/rediger_melding_1-706488-8-1497887203448.jpg

http://bloggfiler.no/lisbethinwonderland.blogg.no/images/rediger_melding_2-706488-8-1497887224107.jpg

Carnita
19-06-2017, 18:31
Jeg har notert problemet i administrasjonen. Håper det finnes en løsning, at det bare er noe smårusk som henger igjen etter serverbytte eller noe sånt!

Lisbeth
19-06-2017, 18:46
Jeg har notert problemet i administrasjonen. Håper det finnes en løsning, at det bare er noe smårusk som henger igjen etter serverbytte eller noe sånt!

Håpe på det :)
Er bare litt stress for da må teksten kopieres først for så å limes inn og endre.
Merker også det at hvis jeg skriver noe først for så å trykke på avansert modus (sånn som nå), så er teksten borte fra selve meldigsboksen, men teksten står i forhåndsvisningen.
Ber jeg om å forhåndsvise igjen da så er det jeg har sitert deg på borte. Snodige greier, men håper det finnes en løsning :)

IrethC
04-07-2017, 13:47
Jeg opplever akkurat det samme når jeg prøver å redigere innlegg.

tina89
10-07-2017, 15:39
Jeg opplever også det samme.
Da er det fremdeles feil?
Noen som vet om noe som hjelper?
Annen nettleser, kopiere alt og lime inn med endringene man gjør..?

Nissemor
11-07-2017, 09:51
Jeg har skrevet litt om det her (http://www.juleglede.net/forum/showthread.php?8968-Juleglede-virker-ikke-helt-optimalt-fortiden) og jobber fortsatt med saken :)

IrethC
11-07-2017, 10:50
Får håpe du finner en ordning på det Nissemor :)


(jeg bruker Firefox, så det fungerer ikke helt i den heller)

Nissemor
12-07-2017, 21:17
Funker nå :ok: