Vis meningsmålingsresultat: Hvilken saus foretrekker du til Riskrem

Velgere
54. Du kan ikke stemme i denne meningsmålingen
  • Bringebærsaus

    36 66.67%
  • Jordbærsaus

    12 22.22%
  • Annen saus

    6 11.11%
  • Ingen saus

    3 5.56%
Flervalgsmeningsmåling.
Side 1 av 6 123 ... SisteSiste
Viser resultater 1 til 10 av 51

Tråd: Saus til riskrem

  1. #1
    Berlinerkrans Fridoline sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2009
    Sted
    Hjemme
    Meldinger
    1,217
    Thanks
    293
    Thanked 225 Times in 136 Posts

    Standard Saus til riskrem

    Skal det være bringebærsaus, jordbærsaus, annen saus, eller ingen saus?
    Hva foretrekker du?

  2. #2
    Snømann MegSelv88 sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2010
    Sted
    Oslo
    Meldinger
    1,386
    Thanks
    6
    Thanked 17 Times in 14 Posts

    Standard

    Vi har alltid hatt bringebærsaus, og etter at jeg ble allergisk mot jordbær har det aldri vært et annet alternativ
    Jeg lager en bringebærcoulis.
    Jeg kjører frossne bringebær, melis og sukker i en food-prosessor. Blandingen passerer jeg gjennom en sil sånn at jeg blir kvitt frøene

  3. #3
    Julekake Taien sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2010
    Sted
    Stavanger
    Alder
    45
    Meldinger
    1,627
    Thanks
    131
    Thanked 876 Times in 458 Posts

    Standard

    Jeg stemte litt fort her.
    Vi bruker ikke saus her hjemme. Min riskrem er så søt og mektig at det ikke er godt med saus til.

    Men når andre lager, eller jeg en sjelden gang kjøper ferdiglaget (sånn til kos utenom) så er det bringebær- eller jordbærsaus.
    When you kiss your little Baby, you kissed the face of God.

  4. #4
    Snømann *Nissefrøken* sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2007
    Meldinger
    1,319
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 3 Posts

    Standard

    Jordbær saus hos oss, jeg kan nemlig ikke fordra Bringebærsmaken
    Velkommen til Bloggen min.

  5. #5
    Julenissens hjelper Juletrekula sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2009
    Sted
    På bygda, 7 km fra byen
    Alder
    52
    Meldinger
    6,212
    Thanks
    6,048
    Thanked 2,578 Times in 1,603 Posts

    Standard

    Sitat Opprinnelig postet av MegSelv88 Vis post
    Vi har alltid hatt bringebærsaus, og etter at jeg ble allergisk mot jordbær har det aldri vært et annet alternativ
    Jeg lager en bringebærcoulis.
    Jeg kjører frossne bringebær, melis og sukker i en food-prosessor. Blandingen passerer jeg gjennom en sil sånn at jeg blir kvitt frøene
    Jeg lager også sausen på denne måten - med jordbær, men jeg visste ikke at sånn saus har et så fint navn.
    Ingen Jul uten juletre

  6. #6
    Moderator Carnita sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2009
    Sted
    Karmøy
    Alder
    40
    Meldinger
    7,456
    Thanks
    2,074
    Thanked 3,045 Times in 1,839 Posts

    Standard

    Jeg liker den best uten saus. Resten av gjengen her i heimen har bringebærsaus til den

  7. #7
    Snømann muzti sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2011
    Alder
    53
    Meldinger
    1,392
    Thanks
    647
    Thanked 283 Times in 159 Posts

    Standard

    Bringebærsaus,skal lage hjemmelaget i år

  8. #8
    Snømann Lisbeth sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2009
    Sted
    Drammen
    Alder
    29
    Meldinger
    1,396
    Thanks
    184
    Thanked 394 Times in 299 Posts

    Standard

    Sitat Opprinnelig postet av MegSelv88 Vis post
    Jeg kjører frossne bringebær, melis og sukker i en food-prosessor.

    Sånn lager jeg også sausen bare med jordbær og ørlitegrann sitronsaft, og uten sukker - liker at den er litte grann syrlig siden riskremen blir søt
    Åh, nå gleder jeg meg til riskrem på julaften

  9. #9
    Goro Luna sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2007
    Sted
    Møre
    Alder
    36
    Meldinger
    900
    Thanks
    111
    Thanked 210 Times in 99 Posts

    Standard

    Stemte litt fort jeg også.. For jeg såg ikke at "ingen" var et alternativ. Resten av familien bruker bringebærsaus mens jeg liker den best uten


  10. #10
    Berlinerkrans Fridoline sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2009
    Sted
    Hjemme
    Meldinger
    1,217
    Thanks
    293
    Thanked 225 Times in 136 Posts

    Standard

    Jeg lager riskrem selv. Fort gjort og utrolig mye bedre enn ferdiglaget.
    Jeg vil ha bringebærsaus til.
    Mens guttene vil ha jordbærsaus. Så dermed kjøper jeg ferdiglaget saus, en av hver.

Lignende tråder

  1. Riskrem
    By Nilla in forum Julens søtsaker
    Svar: 2
    Siste melding: 14-12-2008, 21:20

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •