Vis meningsmålingsresultat: Hvilken saus foretrekker du til Riskrem

Velgere
54. Du kan ikke stemme i denne meningsmålingen
  • Bringebærsaus

    36 66.67%
  • Jordbærsaus

    12 22.22%
  • Annen saus

    6 11.11%
  • Ingen saus

    3 5.56%
Flervalgsmeningsmåling.
Side 3 av 6 FørstFørst 12345 ... SisteSiste
Viser resultater 21 til 30 av 51

Tråd: Saus til riskrem

  1. #21
    Kakemann Budeia sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2011
    Sted
    Tromsø
    Alder
    47
    Meldinger
    2,195
    Thanks
    1,236
    Thanked 511 Times in 297 Posts

    Standard

    Kun bringebærsaus her, det er det beste, synes vi

  2. #22
    Julestrømpe Jurášek sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2012
    Sted
    Trondheim
    Alder
    35
    Meldinger
    290
    Thanks
    101
    Thanked 116 Times in 56 Posts

    Standard

    Jeg bruker ikke saus på. Riskrem er så deilig i seg selv, at sausen bare blir distraherende .
    I will honor Christmas in my heart, and try to keep it all the year. Charles Dickens

  3. #23
    Juleblomst juleengel sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2010
    Sted
    BERGEN
    Meldinger
    539
    Thanks
    206
    Thanked 95 Times in 74 Posts

    Standard

    JORDBÆR

    Gjett ka eg fikk lyst på NÅ

  4. #24
    Smultring little angel sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2008
    Meldinger
    641
    Thanks
    1
    Thanked 8 Times in 6 Posts

    Standard

    Vi bruker alltid bringebærsaus, så jeg stemte på det. Selv er jeg ikke glad i riskrem, men resten av englefamilien er begeistret
    why choose failure when success is an option

  5. #25
    Juleblomst juletufsa sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2012
    Sted
    i skogen på hedmarken
    Meldinger
    504
    Thanks
    0
    Thanked 23 Times in 19 Posts

    Standard

    vi lager riskremen selv også har vi på hjemmelaget jordbærsyltetøy. eller det er rørte jordbær som vi har i fryseren etter sommerens produksjon.. veldig søtt men utrolig godt.. en gang i året vel og merke..

  6. #26
    Peppernøtt Teskjekjerringa sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2010
    Meldinger
    730
    Thanks
    43
    Thanked 398 Times in 235 Posts

    Standard

    Vi har bestemt at vi skal tjuvstarte litt og ha riskrem til dessert på lørdag!!! For den beste riskremen lager vi sjøl, det er vi skjønt enige om!

  7. #27
    Sirupsnipp snøhvit sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2012
    Sted
    Nordland
    Meldinger
    148
    Thanks
    1
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Standard

    Sitat Opprinnelig postet av Teskjekjerringa Vis post
    Vi har bestemt at vi skal tjuvstarte litt og ha riskrem til dessert på lørdag!!! For den beste riskremen lager vi sjøl, det er vi skjønt enige om!
    ååååå må vi også ta og ha...ble påvirket...


  8. #28
    Fattigmann edlih sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2009
    Meldinger
    47
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Standard

    Jordbærsaus av selvplukket jordbær

  9. #29
    Juleblomst juleengel sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2010
    Sted
    BERGEN
    Meldinger
    539
    Thanks
    206
    Thanked 95 Times in 74 Posts

    Standard

    Sitat Opprinnelig postet av juletufsa Vis post
    vi lager riskremen selv også har vi på hjemmelaget jordbærsyltetøy. eller det er rørte jordbær som vi har i fryseren etter sommerens produksjon.. veldig søtt men utrolig godt.. en gang i året vel og merke..
    NAM d hørtes godt ut

  10. #30
    Berlinerkrans Fridoline sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2009
    Sted
    Hjemme
    Meldinger
    1,217
    Thanks
    293
    Thanked 225 Times in 136 Posts

    Standard


    Nå har jeg kjøpt begge deler. Den på bildet over, og et par pakker med sånn vispe ut selv - jordbær. Så nå blir alle fornøyde.

Lignende tråder

  1. Riskrem
    By Nilla in forum Julens søtsaker
    Svar: 2
    Siste melding: 14-12-2008, 21:20

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •